ZO SZZ Beckov Sychrov

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Trvalé a hlavné úlohy z VČS v roku 2013

Do pozornosti Vám dávame

Plán

 hlavných úloh ZO SZZ na rok 2013 a do konania ČS v roku 2014

 

 

Plánom hlavných úloh ZO SZZ č. 15-102  Beckov – Sychrov a jeho rozpracovaním do Plánu práce výboru a ZO SZZ:

 

1)      Organizačne, finančne a personálne (v zmysle platnej legislatívy) zabezpečiť dokončenie odkupovania pozemkov pod hornou cestou a plánovanou technológiou na rozvod pitnej vody pre hornú časť osady tak, aby geometricky zamerané a odkúpené pozemky prešli do spolupodieľového vlastníctva ZO SZZ.

 

2)      Povereným zástupcom individuálnych vlastníkov s vedomím a súhlasom výboru  realizovať prípravné projektové práce, vybaviť príslušné povolenia a  zahájiť výstavbu rozvodu pitnej vody pre hornú časť osady.

 

3)      Určenou komisiou s podporou výboru pripraviť a realizovať projekt na výstavbu miest pomerového merania na vnútornom sieťovom rozvode v osade k zisteniu príčiny, ohraničeniu miesta a návrhu opatrení na zníženie strát elektrickej energie.

 

4)      Výborom organizačne, personálne a finančne zabezpečiť opravu oplotenia osady. V roku 2012 so zameraním na opravu prerušených úsekov oplotenia a vydaním úloh k oprave nefunkčných individuálnych vstupov do osady.

 

5)      Výborom ZO SZZ vstúpiť do rokovaní s OÚ Beckov, vedením PD Beckov, vodárenskou spoločnosťou spravujúcou vodáreň a PZ Hurban vo veci opravy prístupovej cesty, ktorá bola poškodená neukončeným výkopom pre uloženie podzemného elektrického kábla do priestoru strelnice čo sa zrejme po výrube drevín ešte zhorší, nadmerným zaťažením poľnohospodárskou technikou a prepravcami dreva z urbára, priorávaním zeminy až na cestu, zlým zvedením dažďovej vody a splavovaním štrku z hornej cesty, permanentným zaplavovaním cesty pri vodárni z poľa nad vodárňou,  neregulovaným výverom studničky pri strelnici na cestu (čo tento rok spôsobilo totálnu nedostupnosť z dôvodu kompletného zaľadovania cesty).

 

 

 

 

 

 

V Beckove dňa 6.04.2013                                                    Výbor ZO SZZ Beckov-Sychrov

 

 

Trvalé a hlavné úlohy | stály odkaz

Komentáre

  1. Streľby - oznámenie
    Oznamujem, že v dňoch 20.06.2010, 02.07.2010 a 05.07.2010 sa uskutočnia v Beckove - Teheľni cvičné streľby. Vždy so začiatkom o 09,00 hod a s ukončením o 16,00 hod. prosím uložte na stránky.
    publikované: 05.06.2010 22:52:32 | autor: Milan Fabian (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Strelby
    Samé strelby , čo zlacneli náboje ? Ale šak nech si zastrielajú chaloši.
    publikované: 07.06.2010 08:37:57 | autor: Jaro Vranák (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014