ZO SZZ Beckov Sychrov

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

ČS 2012

Výbor ZO SZZ č. 15-102 Beckov - Sychrov Vám týmto oznamuje, že výročná členská schôdza sa uskutoční dňa 14.4.2012 so zahájením o 09.00 hod. v klubovni pri obecnom parku v Beckove. Členská schôdza nadviaže na závery IX. zjazdu SZZ a prebehne s programom stanoveným metodickými pokynmi RV SZZ publikovanými v Spravodajcovi č. 3/2011.

O konaní ČS, vyúčtovaní členských účelových vkladov za rok 2011 a ich doplnení v roku 2012 Vás budeme taktiež  informovať písomne (poštou, osobným doručením, výzvou v osadových výveskách).

Žiadame členov o včasný príchod tak, aby v čase do zahájenia ČS mohli byť vysporiadané finančné záväzky a aby sa určení členovia komisií mohli pripraviť na predloženie návrhov.

Výbor  na hodnotiacu časť ČS taktiež pozýva nečlenov, záujemcov z radov vlastníkov pozemkov a nehnuteľností v osade Sychrov, najmä z dôvodu koordinácie postupu pri správe a údržbe spoločných priestorov a spoločných zariadení ZO.

Výbor ZO SZZ 



Výborové a členské schôdze | stály odkaz

Komentáre

  1. oprava prípojky
    Pani Zemánková chcem vám ponúknuť pomoc pri oprave prípojky vody včetne výmeny hlavného vodomera a hlavných ventylov pri vodojeme za guľové ktoré majú omnoho lepší prietok a tým zabespečí lepší tlak v sieti ktorý by mohol byť začiatok pre vašu vetvu.Ešte by som prosil poslať číslo mobilu na pána Fabiana. S pozdravom Vavro Bohuslav.
    publikované: 04.03.2012 07:51:15 | autor: Vavro (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. vodomer
    Dobrý deň pán Vavro.
    Mail na anavan.blog som našla až teraz, keď som si spomenula, že ste p. Fabiánovi hovoril. že ste dali na web svoj stav vody, ale som to nenašla. Našla som si však, že ste 4.3.písali. Mrzí ma to, lebo cez vikend nepozerám túto stránku.
    Ja teraz ale neviem, ako môžete pomôcť s tým vodomerom. Myslela som, že to môžu vymieňať len vodári. Včera som telefonovala s TVS a povedali mi, keďže je to na mňa napísané, musím byť pri tej výmene. S pánom Fabiánom som sa dohodla, že cez víkend mu dám splnomocnenie, že tam môže byť on a potom zavolám vodárom, kedy môžu hore prísť. Tak ja teraz neviem, čo mám urobiť. Povedali mi, že tá výmena vodomeru stojí okolo 100,- €. To je aj celkom dosť. A povedali mi, že oni musia vymeniť aj tie ventily, keďže ich chceme mať guľové. Tak mi teraz poraďte, čo mám urobiť.. Posielam Vám č. na pána Fabiána: 0903265036

    Ďakujem
    Pekný deň

    Zemánková
    publikované: 06.03.2012 12:39:57 | autor: Zemánková (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Ospravedlnenie z neúčasti na výroćnej členske schôdzi
    Dobrý deň prajem, týmto by som sa chcel ospravedlniť z neúčasti na výročnej členskej schôdzi, krorá sa uskutoční 14.4.2012. Ako dôvod uvádzam, že sa mne a Juan Li, s ktorou vlastnime záhradu narodila dcéra, ktorá má len 3 týźdne. Chceme na Beckov ísť tak o 3 týždne neskôr, tento víkende to nie je možné. Samozrejme, dlžnú časť uhradíme na účet záhradkárskej osady v najbližších dňoch.
    Pri hlasovaní v mojom mene a v mene Juan Li na výročnej schôdzi týmto splnomocňujem p. Jelínka a v prípade jeho neúčasti pána predsedu výboru.
    publikované: 10.04.2012 12:55:02 | autor: Marek Vojtech (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014