ZO SZZ Beckov Sychrov

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Členská schôdza v roku 2011

Výbor ZO SZZ č. 15-102 Beckov - Sychrov Vám týmto oznamuje, že výročná členská schôdza sa uskutoční dňa 2.4.2011 so zahájením o 09.00 hod. v klubovni pri obecnom parku v Beckove. Členská schôdza nadviaže na závery IX. zjazdu SZZ a prebehne s programom stanoveným metodickými pokynmi RV SZZ publikovanými v Spravodajcovi č. 3/2010.

O konaní ČS, vyúčtovaní členských účelových vkladov za rok 2010 a ich doplnení v roku 2011 Vás budeme taktiež  informovať písomne (poštou, osobným doručením, výzvou v osadových výveskách).

Žiadame členov o včasný príchod tak, aby v čase do zahájenia ČS mohli byť vysporiadané finančné záväzky a aby sa určení členovia komisií mohli pripraviť na predloženie návrhov.

Výbor  na hodnotiacu časť ČS taktiež pozýva nečlenov, záujemcov z radov vlastníkov pozemkov a nehnuteľností v osade Sychrov, najmä z dôvodu koordinácie postupu pri správe a údržbe spoločných priestorov a spoločných zariadení ZO.

Výbor ZO SZZ 

ČS sa uskutočnila v plánovanom termíne, zúčastnilo sa jej 39 z 52 registrovaných členov, čo je 75 % účasť, ktorá bola zárukou kolektívneho prerokovania a právoplatného schválenia uznesenia. Na ČS sa zúčastnil delegát OV SZZ Nové Mesto nad Váhom, ktorý členov o.i. informoval o konaní IX. zjazdu SZZ a aktuálnom dianí v zväze.

      

Výborové a členské schôdze | stály odkaz

Komentáre

  1. Pozvánka - neúčasť na brigáde v r. 2010
    Podľa rozpisu platieb v "Pozvánke", ktorá mi bola 14.3.2011 doručená, by som mal okrem iného uhradiť aj jednu neodpracovanú brigádu za rok 2010. Odpracoval som dve brigády (údržba cesty od vodárne). Boli povinné odpracovať tri brigády, alebo nejaké mimoriadnu?
    S pozdravom Peter Tittel.
    publikované: 14.03.2011 18:30:26 | autor: Ing. Peter Tittel (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. pozvánka
    Čaute výboráci , dovolte mi aby som reagoval na pozvánku ktorú som dostal.Musím povedať že ma dosť prekvapila.Jedná sa o tieto veci :
    Spotrebu som nemal 136 kWh ale len 36 kWh , takže suma spotreby el.energie nesúhlasí a nemienim platiť ani takú vysokú zálohu na r.2011 keď spotrebujem len cca 50 kWh a to som ešte pridal.Ďalej nechápem prečo by som mal platiť za neúčasť za neodpracovanú brigádu keď som sa celý rok staral o pridelený úsek/kosenie trávy a údržba brány/.Pán Ježko kt. bol tiež pridelený na tento úsek so mnou sa jej ani nedotkol takže neodpracovanú brigádu môžete naúčtovať jemu.Som invalid a keby som vládal tak by som sa určite zúčastnil aj na ostatných brigádach.Lutujem ale zdravotný stav mi to nedovoluje.Prosím o opravu môjho vyučtovania , jedná sa hlavne o tú elektrinu/je to menej o 100 kWh/.Ak teda potrebujete silou mocou 10€ od kripla za tú brigádu tak to zaplatím , ale nezdá sa mi to spravodlivé.

    Ďakujem za pochopenie , Jaro V.
    publikované: 17.03.2011 17:00:58 | autor: Jaroslav Vranák (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014