ZO SZZ Beckov Sychrov

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Aktualita

Zamyslenie na marec

Kolegovia záhradkári

Najhoršia časť zimy je pravdepodobne už za nami a preto sa pravdepodobne každý z nás opäť teší na to, až sa bude môcť znovu aktívne vyžiť v prostredí našich záhrad, sadov, viničov, skaliek, chatiek a ich okolí. Prosto až znova zaryjeme rýle do zeme, vyberieme náradie a pomôcky.

Tí z nás, ktorí zodpovedne pristúpili k jesenným prácam to budú mať teraz jednoduchšie. Nastal čas predjarných aktivít súvisiacich s jarným rezom, chemickým ostrením drevín a viniča, odstránením odrastených vlaňajších táravých porastov, zbytočných krovín   a taktiež s uprataním a odstránením nepotrebného harampádia  a  odpadu, ktorý sa roky zbytočne hromadí v kútoch našich parciel, znepríjemňuje život nám, našim susedom a nevhodne nás  taktiež  prezentuje pred náhodnými okoloidúcimi. Skúsme preto na rozdiel od minulých verbálnych vyhlásení malo by sa,  bolo by treba, to on a nie ja, a vyčkávania na to až to niekto urobí na nás prejsť k skočným činom, preto že samo sa to nespraví .

Výbor preto popri plnení úloh prijatých uznesením členskej schôdze v roku 2013  očakáva vaše návrhy, nápady a pripomienky, ktoré registrujeme aj pri našich osobných  stretnutiach a s ktorými sa budeme zaoberať pri následných zasadnutiach výboru.

Do pozornosti Vám opakovane dívame internetovú stránku Republikového výboru SZZ  http://www.zvazzahradkarov.sk/  s kalendárom celozväzových aktivít, podujatí a výstav v roku 2014, Okresného výboru SZZ Nové Mesto nad Váhom s programom aktuálnych regionálnych aktivít, ako aj stránku ZO SZZ Beckov  http://anavan.blog.sk/ na ktorej sú dostupné a aktualizované informácie o živote a aktivitách ZO SZZ, uznesenie ČS a plán dlhodobých úloh   ZO SZZ, 

Internetovú stránku môžete využiť aj na efektívne predkladanie vašich nápadov, návrhov a pripomienok ako aj sledovanie oznamov o aktuálnom dianí na Sychrove.

5.3.2014  Výbor ZO SZZ 


Aktuality | stály odkaz

Komentáre

  1. odber el.energie
    chata č. 28 č.elektromeru 251 4017 1 001 kwh
    chata č. 41 č.elektromeru 107 2403 199 kwh

    Želám hodne zdravia a šťastia v novom roku 2015 všetkým
    záhradkárom a ich blízkym.
    publikované: 05.01.2015 19:33:02 | autor: Ing.Andel Jaroslav (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014